Disclosure si Copyright

Datele şi informaţiile prezente pe acest website sunt protejate prin dispoziţiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii pot să copieze sau să imprime conţinutul paginilor sau documentelor prezentate în site- ul cofetarie-on-line.ro, fără a le putea folosi în scopuri comerciale şi fără a le putea distribui către alte persoane.

Copyright:

Mă bucur că suntem prieteni!
In cazul in care vrei sa impartasesti pe site-ul sau blog-ul tau un articol in forma sa originală regăsită aici pe site, poti folosi un link catre articolul original, respectiv articolul astfel repostat pe site-ul tau va fi insotit de mențiunea „copyright cofetarie-on-line.ro”/ de logo cofetarie-on-line.ro si nu va copia/ reproduce integral conținutul articolului original.
Te rog sa nu copiezi de pe cofetarie-on-line.ro articole originale, postari integrale si sa nu distribui articole originale, calendare/ planuri de activitati/ planificatoare/ eBooks in scopuri comerciale, în publicații, alte producții proprii si nu numai fara acordul scris al cofetarie-on-line.ro.
Acordul scris al cofetarie-on-line.ro nu transmite licența si nici drepturi de autor asupra documentelor, imaginilor, informațiilor, designului, logoului si continutului cofetarie-on-line.ro
Te încurajez sa descărci sau sa copiezi materialele care au în mod specific această destinaţie de descărcare sau copiere; acestea nu pot fi însă folosite în scop comercial, ci doar personal.
Te rog sa folosesti contact@cofetarie-on-line.ro  pentru informatii, colaborări, acorduri.

Disclosure:

Ocazional, cofetarie-on-line.ro poate publica articole sub forma de advertoriale sau alte forme de publicitate, sponsorizări, recenzii compensate financiar si poate avea colaborări de natură comercială cu terți care au ca domeniu de activitate domenii de interes pentru parinti si copii.
Ocazional, pot exista, sub forma de inserții in articole, link-uri afiliate sau compensate financiar.
Articolele realizate în urma unei colaborări de natură comercială/ recenzii vor fi semnalate ca P (publicitate), sunt realizate integral de mine si reprezinta opinia mea sinceră ca urmare a testării respectivelor produse/servicii.

Plati si securitatea platilor:

Achiziția de produs se realizeaza prin plata online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro).
Pentru finalizarea si validarea platii, Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Toate tranzacțiile sunt procesate 3D Secure si cofetarie-on-line.ro nu colectează nicio informație despre instrumentele de plata folosite de utilizator.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online.

Banner publicitar:

cofetarie-on-line.ro afișează bannere publicitare prin intermediul unor terți sau in cadrul unor campanii platite. Pentru informatii referitoare la afișarea bannerelor de catre terți, va rog sa vizitați https://support.google.com/adsense/answer/6242051?hl=ro&ref_topic=1319753

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search